KK ZADAR SE ŽALIO HKS-u ZBOG BUKE! Nadarević: “To je uobičajeno, baš kao nekad u Jazinama!”

KK Zadar je nakon sinoćnje utakmice sa Splitom odigrane u Maloj dvorani Gripe – podnio pismenu žalbu Hrvatskom košarkaškom savezu (HKS) zbog prekomjerne buke (viška decibela) u dvorani. Na tribini – jedan je navijač “Žutih” koristio brodsku sirenu, koja je smetala KK Zadar.

Ozren Maršić, glasnogovornik KK Split – smatra kako je atmosfera na Gripama bila fer i korektna.

– Na Gripama je bila predivna atmosfera, baš kakav derbi za prvaka i zaslužuje. Očekujemo da će i u četvrtoj utakmici atmosfera biti ista – fer i korektna i s jedne i druge strane te da ćemo svi uživati u košarci. Pobjedu neka odnese bolji, govori Maršić i nastavlja:

– Na jučerašnjoj utakmici bilo je između 500-600 zadarskih navijača. Očekujem isti broj gostujućih gledatelja i sutra jer su kupili odmah ulaznice i za petak. Ne znam hoće li uopće i biti ulaznica za sutrašnju utakmicu. Ako i bude nešto karata u prodaji – bit će to 50-ak ulaznica, rekao je glasnogovornik Splita.

Prema posljednjim informacijama – ulaznica od jutros više nema…

Edi Nadarević, direktor KK Zadar – istaknuo je kako je buka bila, baš kao i nekada u Jazinama – te da je truba uobičajena na ovakvim utakmicama. Dakle, direktoru KK Zadar buka nije smetala – a Klub je podnio žalbu, što je u najmanju ruku čudno…

Ne znam ništa o žalbi. Nikakvih negativnih tenzija na utakmici nije bilo, bila je prava sportska atmosfera. U dvorani je bila prava sportska buka – kao i nekad u Jazinama. Truba? To je uobičajeno na ovakvim utakmicama. Ne znam, jedino možda njihov spiker koji u NBA stilu na mikrofonu zaori – kada Split postigne koš. To je malo iritantno, ali ni to nije negativno – jer u sportskom kontekstu to je normalna stvar, rekao je Nadarević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...