MARIJAN LAMEŠIĆ O HNK ZADRU: “Vlasnici nisu u Zadru, a gazda mora biti u klubu!”

Nogometni trener Marijan Lamešić (57) jedno vrijeme nosio je i dres NK Zadar, posljednji klub kojeg je vodio bio je “Al Batin” iz Saudijske Arabije.

– “Al Batin” nema više isti proračun pa su mi smanjili financijske uvjete, nakon što je klub ispao u niži rang. Čekam mjesec srpanj – jer su rekli da će biti bolje. Imao sam ponude od Bibinja i Zemunika, ali se nismo uspjeli dogovoriti, dotaknuo se i licence koju HNK Zadar još uvijek nema, konačna odluka HNS-a bit će donesena 27. svibnja:

– Nemaju puno vremena – moraju rješavati probleme koje imaju, ali nisam upućen dovoljno. Upoznat sam s time da je klubu bila isključena voda. To nije pravi smjer jer bez dogovora se ne može ništa riješiti. Ako je netko vlasnik kluba, onda se problemi na vrijeme trebaju rješavati – kako bi se dobila licenca. Čuo sam da vlasnici nisu u Zadru, a gazda mora biti u klubu, kazao je Lamešić.

Podsjetimo se – što je Lamešić 23. lipnja 2023. godine – u ragovoru za naš portal rekao o Renu Sinovčiću:

– Reno je sportski djelatnik koji je vodio NK  Zadar u pravom smjeru, i to dugi niz godina. Radio je najbolje za klub! Puno je igrača iz omladinskog pogona za njegova mandata igralo u prvoj momčadi, dok je sada to sve manje i manje i to sve govori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...