STIŽE SEZONA Broj krađa nemilo se povećao na zadarskom području

Jučer u prijepodnevnim satima u Zadru, na predjelu Crvenih kuća  nepoznati počinitelj je provalio u kuću 74-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac.
U tijeku je kriminalističko istraživanje, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe. 

U vremenu od 18. do 20. svibnja na Viru  nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i razne artikle.
Materijalna šteta pričinjena trgovačkom društvu će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom vikenda nepoznati počinitelj je u Zadru, u ulici Marka Marulića provalio u uredske prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio novac, dok je u istom periodu nepoznati počinitelj u Benkovcu provalio u prostorije u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, odakle nije uspio ništa otuđiti.

U tijeku su kriminalistička istraživanja u svezi kaznenih djela teška krađa, javlja zadarska policija.

Jučer poslijepodne u Zadru, na Poluotoku je nepoznati počinitelj iz ruksaka državljanke Singapura otuđio novčanik.
Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer, 20. svibnja u Poličniku, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 63-godišnjeg vlasnika.
Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...