TENZIJE NA PRESICI KK ZADAR! Jusup: “Napravio se cirkus s Božićem. Bio je tu i konflikt!”

Jedno od pitanja pred prvu finalnu utakmicu FAVBET Premijer lige između košarkaša Zadra i Splita (sutra, 20 sati, dvorana Krešimir Ćosić) kojeg su novinari postavili treneru KK Zadar Danijelu Jusupu – bilo je zbog čega je zabranio igračima davati izjave zadarskim medijima.

– Posljednji tjedan pred utakmicu procijenili smo da je presica dovoljna zato što igračima treba mir, mislim da je to najvažnije. S obzirom na to da ćemo održati presicu – smatram da je to dovoljno. Odigrali smo preko 70 utakmica, samim time imali smo toliko i presica. Mislim da bi i publika i građani voljeli da momčad bude spremna – a bolje će biti spremna ako bude imala određeni mir. Igrači i trener su na raspolaganju na svakoj presici – i prije i nakon utakmice. Klub je i dosad imao veliku podršku navijača, najviše zahvaljujući igračima i njihovim igrama, a ne zbog toga je li netko napisao članak ili ne, pitanje Jusupu glasilo je i zašto na presicama nikad nema najboljeg igrača Luke Božića:

– Procijenili smo da je Luki ovog trenutka potreban mir – što je izuzetno bitno za njega. Bio je na predstavljanju kad je došao – pa se od toga napravio cirkus! Bio je tu i nekakav konflikt. Pa je opet bio cirkus nakon Kupa. Zašto da zamaramo javnost sa svime, procijenit ćemo tko je adekvatan i koga ćemo poslati na presicu. Navijači nas podržavaju i to je potvrda da dobro radimo, a mi ćemo se truditi svojim radom i zalaganjem – da ih privučemo te da i dalje budemo zajedno, kolega iz jednog zadarskog medija, Jusupa je pristojno zamolio neka pojasni o kakvom cirkusu s Božićem se radilo:

– To nije tema ove press konferencije, odgovorio je Jusup.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...