IGOR PAMIĆ: “HNK Zadar će imati prednost, zadarska publika bez Tornada je jalova!”

Trener nogometaša Karlovca, Igor Pamić (55) – dobro se sjeća prošlogodišnjih kvalifikacija za popunu trećeg ranga natjecanja, 2.NL, protiv HNK Zadar – u kojima je njegova momčad u obje utakmice slavila 2:1.

HNK Zadar će u nedjelju na Stanovima od 18 sati – ugostiti sisačku Segestu u uzvratnom kvalifikacijskom susretu za popunu 2.NL.

Podsjetimo, prije pet dana u prvoj utakmici u Sisku – Segesta je pobijedila 2:1. Utakmicu će suditi prvoligaški arbitar Zdenko Lovrić iz Đakova.

– Zadar je odigrao odlično u Sisku, ali na njima je pritisak – jer su i prošle godine igrali kvalifikacije. Imaju imperativ pobjede zbog plasmana u viši rang. Nije to baš tako jednostavno. Postigli su pogodak u gostima što je mala prednost, ali Segesta ni u kom slučaju nije bezazlena momčad. Ima Segesta pobjednički mentalitet, gard i karakter. Sigurno ne dolaze u Zadar tek tako se predati, vjerujte mi, govori Pamić i nastavlja:

– Segesta eventualnim golom stavlja Zadar u vrlo nezahvalnu poziciju. Za oba trenera bit će to zahtjevna utakmica za pripremiti. To bi moglo i odlučiti utakmicu, upravo ta priprema, smatra kako navijanje na Stanovima mora biti žešće:

– Sjećam se da su naši navijači na utakmici u Zadru dobili bitku na Stanovima, jer zadarska publika bez Tornada bila je dosta jalova. Zadar će imati prednost u navijanju, ali ne drastično veliku – ne bude li navijanja koje daje dodatni impuls igračima, zaključuje Pamić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...