STANOVI ĆE GORJETI! HNK Zadar traži pobjedu i plasman u viši rang natjecanja!

Ulaznice (cijena 5 eura) za sutrašnju (18 sati) utakmicu “biti ili ne biti” na Stanovima – u kojoj se sastaju HNK Zadar i HNK Segesta, prodaju se i više nego dobro.

Niti ne sumnjamo – da će na tribinima biti najmanje 3 tisuće gledatelja.

Zbog velikog zanimanja za karte iz HNK Zadar su odlučili – da će se iste prodavati danas (subota) od 9 do 14 sati na Stanovima. Za djecu do 12 godina slobodan ulaz će biti osiguran na južnoj tribini.

Na sam dan utakmice – ulaznice će se moći kupiti, ako ih sutra uopće i bude – od 14 sati.

Podsjetimo, riječ je o uzvratnom susretu za popunu trećeg ranga natjecanja, 2.NL, – u prvom je Segesta slavila 2:1.

Berlin će večeras gorjeti – u vrijeme kad bude igrala Hrvatska na Euru protiv Španjolske – ali isto tako, i Stanovi sutra!

Od jutros se po zadarskim kafićima priča samo o nogometu – na susret odluke doći će i oni gledatelji koji već dugi niz godina nisu bili na Stanovima.

Jutros ispred Stanova – lijepa slika, priprema se metalna zaštitna ograda ispred blagajne, tu su i pokretne WC kabine. Bili su tu i trener Marin Oršulić, Zvomimir Jurić, Krešimir Jaklin, Jurica Buljat…

Iz HNK Segesta potvrdili su nam – kako će sutra u 11 sati put Zadra krenuti – oko 100 navijača u dva autobusa, a ne u tri – kao što je bilo planirano. Naravno, bit će i gostujućih gledatelja koji će doći i osobnim automobilima, a bit će smješteni na tribini iza sjevernog gola.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...