KALI Na punti Artine četvrto izdanje Blue Fish Festivala: kuhaju Skoko, Vrsaljko,Karamarko, vinska karta Stiblika, nastupi Petrića i Cveka…

Pred nama je četvrto izdanje Blue Fish Festivala u Kalima.

Lokacija: Kali, punta Artine, otok Ugljan!

Datum i vrijeme: 21. – 22. 6. 2024. od 17.30…

Ideja je da plava riba, vrijedna i zdrava namirnica, ulovljena od naših ribara, a često zanemarena, uz izuzetak tune, bude pozivnica na događaj u kojem će sudjelovati renomirani hrvatski kuhari.

Ovaj vikend u Kalima kuhaju David Skoko i poznati zadarski kuhari  Josip Vrsaljko i Tomislav Karamarko.

Oni će nam pokazati kako srdela, inćun ili tuna uz kuharsku kreativnost i vještinu postaju izvrsna I ukusna jela koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Za 2 kaljska gastro dana ovi vrsni kuhari osmislili su meni od 6 jela.

Da doživljaj bude potpun angažiran je i Ivan Stiblik, organizator Zadar Wine Festivala, koji će složiti vinsku kartu s naglaskom na vina iz zadarske regije, neće nedostajati niti glazbe, uz 2 DJ-a (DJ Bego & Ante Valčić) biti će i 2 koncerta, na otvorenju prvog dana u petak pjeva Dino Petrić, u subotu Matija Cvek, a domaćini su organizirali prijevoz iz Zadra iz Foše oba dana. Brod Gospa Rozarija voziti će iz Foše u 18.00 sati, a povratak iz Kali u 1.30 sati.

Zintereseranima su dostupne su i trajektne i brodske linija Zadar- Preko.

-Osim glavnog programa imamo uvodnu matineju sutra 20. 6. za djecu od 18.00 sati. Održati će se edukativna radionica ˝Odakle se čisti riba˝, te će biti čitana i predstavljena slikovnica za djecu lokalnih autorica Ane Vidov i ilustatorice Lane Cimera ˝Kapetan Toni˝- otkriva nam iz TZ Kali, Ina Kolega.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...