“VI STE PRIMJER KAKO JE ČINITI DOBRO – UVIJEK DOBRO!” Noiva- šesta po redu- donacija Humanitarne udruge „Antonio Jurjević“, stigla je u Opću bolnicu Zadar

Nova, čak šesta po redu donacija Humanitarne udruge „Antonio Jurjević“, stigla je u Opću bolnicu Zadar, ovaj put na Odjel neonatologije.

Digestor, vrijedan 12.150,00 eura, neophodan je za svaku neonatalnu jedinicu. 

“Ovo je higijenski najispravniji način za pripremu infuzije za novorođenčad, parenteralne prehrane za nedonoščad i antibiotika za primjenu u novorođenčadi. Digestor nam pruža dodatnu sigurnost da će to sve biti mikrobiološki ispravno. Ovo je ključan dio opreme koji je najčešće nevidljiv, a izuzetno važan i jako smo zahvalni na Vašoj donaciji“, kazao je voditelj Odjela, prim.dr.sc.Darjan Kardum, dr.med.

U ime Ravnateljstva OB Zadar na hvalevrijednoj donaciji zahvalio je dr.med.Nediljko Jović, pomoćnik ravnatelja za kvalitetu.

“Novi digestor podići će kvalitetu u radu s našim najmlađim pacijentima. Hvala Vam na ovoj izuzetno značajnoj donaciji. Vi ste primjer kako je činiti dobro – uvijek dobro!“

U ime donatora obratio se tajnik Udruge Antonio Pejić:

“Naša nit vodilja je pomoći drugima, tako je od prvog dana postojanja Humanitarne udruge „Antonio Jurjević“ i tako će uvijek ostati. Zadovoljstvo nam je biti danas ovdje. Vidimo se opet u kolovozu, na 8.memorijalno – humanitarnom turniru u sjećanje na prerano preminulog Antonija.”

Još jednom veliko HVALA donatorima, Humanitarnoj udruzi „Antonio Jurjević“!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...