VUJOŠEVIĆ PORUČIO LAKIĆU: “Onaj tko je prošao Zadar, nema se čega plašiti!”

Trofejni košarkaški stručnjak i dugogodišnji trener Partizana Duško Vujošević (65) – za Antenu je prokomentirao odlazak Arijana Lakića iz KK Zadar u redove Partizana.

– Lakića nisam toliko pratio, jer utakmice Zadra obično gledam kad igraju s Partizanom. Dosta redovno pratim Partizan, Budućnost i Studentski centar, a manje Crvenu zvezdu. Odigrao je Lakić odlično u nekim jako bitnim utakmicama, u kojima je dobro šutirao i rješavao razne situacije, biranim riječima govori iskusni trener i nastavlja:

– Napravio je Lakić dobru stvar kad je došao u Zadar – gdje publika poznaje košarku i koji ima odličnog trenera Danijela Jusupa, a imao je i dobre suigrače. Uspješno je odigrao posljednju sezonu i svakako je napredovao – u uvjetima u kojima je svaka utakmica izuzetno bitna, smatra da trener Partizana nije pogriješio što je potpisao Lakića:

– Obradović sigurno zna što radi. Želja mu je napraviti momčad – kako bi imao više igrača s prostora bivše države. To mu je potrebno i zbog veće motivacije. Nadam se, kao navijač Partizana, da će sve biti uspješno, Lakiću je legendarni trener poručio kako mora biti hrabar u Partizanu:

– Onaj tko je prošao Zadar – nema se čega plašiti, kazao nam je Vujošević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...