VANJA TOKIĆ: “Mediji su me prozvali fitness kraljicom!”

Zadarska “fitness kraljica” i bodybuilderica, 44-godišnja Vanja Tokić trenutno je na zasluženom odmoru – te će prvi nastup imati u listopadu u Kopru na Svjetskom prvenstvu u kategoriji – Pro Bikini.

– Body building klub Hulk – jedini je takav klub u Zadru, kojeg je 2013. godine osnovao moj otac Zoran. Trenutno sam zaposlenik kluba na mjestu jedinog trenera – dok je predsjednik moj suprug Miodrag, govori na početku Vanja te nastavlja:

– Aktivno sam krenula s natjecanjima 2018. godine. Mediji su me prozvali “fitness kraljicom” – i tako je ostalo. Jedno vrijeme bila sam i “super žena”, ističe kako bodybuilding pripada Hrvatskom olimpijskom odboru:

– Bodybuilding jest sport i pripada Hrvatskom olimpijskom odboru – samo što spada u neolimpijski sport. Moram istaknuti, kako bodybuilding zaslužuje puno veću medijsku pažnju – jer je temelj svim drugim sportovima, otkrila je i koliko stoji mjesečna članarina u BBK Hulk:

– Iznos članarine ovisi o broju mjesečnih treninga – raspon cijena jest od 200 do 400 eura mjesečno, uz stručno vodstvo trenera. Ovaj sport od iznimne je važnosti za sve dobne skupine, a pogotovo za stariju populaciju jer pozitivno djeluje na tijelo, za kraj je poručila:

– Nastupit ću u listopadu na Svjetskom prvenstvu u Kopru u Sloveniji – u kategoriji Pro Bikini. I dalje sam u trenažnom procesu, trenutno sam na 52 kilograma – te se nadam ostati u vrhu u svojoj kategoriji. Naravno, nađem vremena i za opuštanje – vikendom odem na plažu i plivam, jednostavno, uživam, zaključuje Tokić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...