Zadarski pravaši sastali se u hotelu Kolovare

U sklopu priprema za lokalne izbore proteklog vikenda u radnoj posjeti Zadarskoj županiji boravili su visoki dužnosnici HSP dr. Ante Starčević. U petak je održan sastanak s predsjedništvom županijskog vijeća dok je u subotu u zadarskom hotelu “Kolovare” održana konferencija za medije. Na konferenciji su sudjelovali i govorili Glavni tajnik stranke Pero Ćorić, zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš, dopredsjednik stranke Rudolf Dvorski, članica Predsjedništva za medije Kristina Čuljak, predsjednik ŽV ZDŽ mr. Tomislav Šarić i dopredsjednik ŽV ZDŽ Marko Barančić.

Rudolf Dvorski govorio je o intenzivnim aktivnostima na daljnjem jačanju stranke na području grada Zadra i Zadarske županije. Istaknuo je kako je sukladno odluci predsjedništva stranke na razini županije osnovan pregovarački tim koji će narednih dana obaviti razgovore o mogućoj suradnji prvenstveno sa strankama domoljubnih i demokršćanskih nazora.

Prof. Ivan Tepeš između ostalog rekao je kako se po svim anketama predsjednica stranke Ruža Tomašić nalazi među najpopularnijim političarima u RH, te da je najbolje rangirana žena političar, dok HSP AS spada u red velikih stranaka. Također je istaknuo kako je uvjeren da će HSP AS nakon sljedećih lokalnih izbora biti najmanje četvrta stranka u RH po broju osvojenih vijećničkih mandata.

Pero Ćorić podsjetio je na ciljeve na svim razinama gdje stranka izlazi na izbore. Kao stranka koja okuplja tisuće mladih i obrazovanih pojedinaca HSP AS želi preuzeti odgovornost na svim razinama i sukladno svojim sposobnostima preuzeti vlast u svim jedinicama u kojima bude izlazio na izbore. Drugi cilj je osvojiti što veći broj stranačkih mandata, a treći staviti točku na “i” te praktički ugasiti Đapić-Srbov HSP, koji još postoji samo na papiru, kako se glasovi pravaša u budućnosti ne bi rasipali na pojedince koji koriste pravaštvo samo za vlastite intersese i probitke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...