ČASNI SUD STRANKE IZBACIO LUKIĆA I BAREŠIĆA

HSP AS: “Lukić je patološki lažljivac zainteresiran samo za vlastiti probitak”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Iz središnjice Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević stiže nam priopćenje koje potpisuje predsjednik Časnog suda HSP AS Stjepan Ranogajec. U dopisu objašnjava se medijima kako su Dalibor Barešić i Mate Lukić isključeni iz HSP AS-a, ali i napada Lukić na osobnoj razini.

Ako su o Lukiću imali tako nisko mišljenje, zanimljivo je kako su mu uopće povjerili jedan cijeli ogranak stranke.

Bilo kako bilo, više ćete pročitati u nastavku.Predmet: Mate Lukić i Dalibor Barešić isključeni iz HSP AS

Temeljem zaprimljenog prijedloga o pokretanju stegovnog postupka protiv Dalibora Barešića i Mate Lukića koji je stigao dana 28.10.2017. Časni sud HSP AS na svojoj sjednici održanoj u Zagrebu, 30.10.2017., u središnjem uredu Čulinečka 119 s početkom u 17,00 sati utvrdio je kako je povrijeđen Statut HSP AS i Etički kodeks te sukladno članku 18. Statuta HSP AS donio je jednoglasnu odluku o isključenju Dalibora Barešića i Mate Lukića iz Stranke te brisanju iz evidencije članstva.

Na osnovu zaprimljenog predmeta o pokretanju stegovnog postupka protiv Dalibora Barešića utvrđeno je kako je povrijeđen Statut HSP AS i Etički kodeks zbog  nepoštivanja Statuta HSP AS i Etičkog kodeksa, zbog nepoštivanja odluka viših stranačkih tijela HSP AS, zbog  sazivanja nepostojećih stranačkih tijela, a istovremeno nije u godini dana sazvao niti jednu sjednicu županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije, zbog samostalnih sastanaka s predstavnicima koalicijskih partnera, zbog prikrivanja i dostave lažnih podataka o dogovorenim pozicijama na razini Zadarske županije (isto je bio dužan dostaviti na sjednici Predsjedništva u Biogradu ali je svjesno krivotvorio prikazane podatke).

Na osnovu zaprimljenog predmeta o pokretanju stegovnog postupka protiv Mate Lukića utvrđeno je kako je povrijeđen Statut HSP AS i Etički kodeks zbog nepoštivanja Statuta HSP AS i Etičkog kodeksa, zbog patološkog lažnog iznošenja neistina o stranačkim dužnosnicima i izmišljanju nepostojećih razgovora s njima, zbog nekoordiniranih javnih istupa u kojima su iznošeni neistiniti podaci i zbog nepoštivanja stranačke odluke kojom mu se zabranilo iznositi pismena očitovanja koja su obilovala pravopisnim i gramatičkim greškama te je i na taj način nanesena šteta samoj stranci, zbog dostave stranačkih dokumenata i podataka dužnosnicima drugih stranaka od kojih je s nekima i obiteljski povezan s ciljem stjecanja pozicije i osobne koristi.

Stranka se ograđuje od svih njihovih daljnjih medijskih istupa, a javnost će biti obaviještena o osobama koje će nastaviti započete projekte na razini Zadarske županije u ime HSP AS.

predsjednik Časnog suda HSP AS

Stjepan Ranogajec

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar