Srb: “Dok se Vlada bavi problematikom gay populacije, građani ostaju bez posla i iseljavaju!”

Predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb komentirao je danas u Osijeku rad Vlade, a osvrnuo se i na prepirke Crkve i Ministarstva o zdravstvenom odgoju.

“Aktualna je Vlada potrošila hrvatskim državljanima ovu godinu na kulturnu revoluciju, što je dovelo do enormnog broja nezaposlenih. Dok se bave zdravstvenim odgojem, problematikom gay populacije, građani ostaju bez posla i iseljavaju. To je neodrživo stanje koje će, ne prekine li se odmah, dovesti do ozbiljnih socijalnih nemira”, kazao je Srb u Osijeku.

Srb se osvrnuo i na zahtjev za uvođenje dvojezičnosti i ćiriličnog pisma u Vukovaru, kao i na rezultate popisa stanovništva u tom gradu.

Proveli smo 2010. godine peticiju kojom smo skupljali potpise za raspisivanje referenduma o tom Statutu. Skupili smo 6500 potpisa. No, raspisivanje referenduma je onemogućeno, unatoč volji Vukovaraca, kazao je Srb. Komentirao je i izjavu srpskog premijera Ivice Dačića kako njegova zemlja “ima problema jedino s Hrvatskom”

Srbija ima problema jedino sama sa sobom i svojim velikosrpskim ambicijama. Ta se njihova politika promijenila nije, a na to smo upozoravali i u doba velikog prijateljstva Hrvatske i Srbije, poručio je Daniel Srb.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...