U subotu – modna revija na Kalelargi!

U organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i zadarske podružnice Hrvatske obrtničke komore,  2. i 3. ožujka u Arsenalu će se održati šesti po redu Festival vjenčanja. Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je bogat program koji će započeti doručkom i degustacijom torti i slastica te 15-minutnim „the best of Sajma“, odnosno prezentacijom najboljih vjenčanica, make-up-a i frizura.

Na dan otvorenja Festivala, u 10 sati, neobičnu atrakciju priredit će poznate zadarske manekenke i zagrebačka gošća Tina Katanić koje će performansom na Kalelargi svim posjetiteljima subotnje špice uputiti najbolju pozivnicu na dvodnevni sajam vjenčanja i svega što se veže uz ovaj važan događaj koji mnogi pomno planiraju.  

Premda se često veća pažnja poklanja mladenkama, organizatori nisu zapostavili ni mladoženje, koji će također uz svoje odabranice moći uživati u reviji muških odijela.

Ulaz je besplatan, a posjetitelje očekuju popusti na proizvode i usluge te nagradna igra u kojoj imaju prilike osvojiti 4 tisuće kuna.

Oba dana manifestacije, modne revije će se održati u Arsenalu u 17 sati, dok je doručak zakazan u 11 sati, jedan dan slatki, dugi dan slani. Radno vrijeme Festivala je od 11 do 20 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...