Ivana Radovniković, Severina i Colonia – top 3 na HR TOP 4

Prošlog je tjedna Ivana Radovniković ponovila uspjeh prethodnog: zadržala je 1. mjesto na Službenoj nacionalnoj listi Instituta hrvatske glazbe. Njezin je singl „Tako rijetko si tu“ najpopularniji od svih aktualnih domaćih singlova (ne starijih od 12 mjeseci) čije je emitiranje na 80 radijskih postaja u zemlji od ponedjeljka 4.3. do nedjelje 10.3. pratio softverski sustav PlayKontrol.

Sretna Ivana komentira: „Mislila sam da je prethodni tjedan bio vrh, ali drago mi je da smo to ponovili i drugi tjedan za redom. Sad tek jedva čekam premijeru spota za pjesmu, koja će se održati sljedeći četvrtak, 21.3. u Cineplexx Centru Kaptol, zasluženo na velikom filmskom platnu. S obzirom da je za uspjeh ove pjesme zaslužna i moja publika, pozivam sve da mi se pridruže na promociji.“

Ženski su glasovi čvrsto preuzeli vodstvo na vrhu liste: na 2. mjesto ovog se tjedna popela Severina, slijede Indira i njezina Colonia, a potom Ivana Husar (doduše, u duetu s Massimom) i Lana Jurčević. Iza prvih 5, u top 10 su sami muškarci: Dalmatino, Tony Cetinski, Luky, Massimo i Sinovi ravnice.

Noviteti na listi su Klapa s mora i njihova „Mižerja“, Damir Lipošek Keks s pjesmom „Ljube moja“ i Teška industrija sa singlom „Šta ti je život“.

Hr Top 40 - 12.3.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...