Nećete vjerovati gdje sve korisnici gube mobitele

Nema ničeg goreg od gubitka mobilnog telefona. Dobro, ima, no nenadani nestanak telekomunikacijskog ljubimca definitivno nikome nije na listi životnih prioriteta. Britanska osiguravateljska kuća Mobile Insurance, specijalizirana za osiguranje mobilnih ljubimaca na tlu Velike Britanije objavila je neke od najzanimljivijih zahtjeva, odnosno obrazloženja korisnika koji su svoje mobitele izgubili.

Bauštelac u 30-ima iz Stockporta prijavio je gubitak mobitela, no nakon nekoliko dana javio se osiguravateljima da ga je ipak pronašao. Ugrađenog u zid kuće koju je obnavljao.

Britanski farmer izgubljeni mobitel pronašao je zapakiranog u balu sijena.

Devetnaestogodišnjakinja iz Birminghama javila je osiguravajućoj kući da je izgubila mobitel, no isti je istog dana pronašla. U hladnjaku, na polici uz tetrapak mlijeka.

Vrtlar iz Yorka svoj mobitel uspio je zakopati u vrtu, ispod biljke koju je klijentu zasadio.

Čovjek u ranim tridesetima svoj izgubljeni mobitel pronašao je u kavezu s hrčkom, ispod podloge sirotog glodavca.

Dvadesetogodišnjak je danima vozio svoj iPhone ispod haube automobila. Mobitel je tamo završio tijekom ulijevanja tekućine za stakla.

Ženu iz Plymoutha nazvali su djelatnici knjižnice, koji su mobitel pronašli uredno složen na polici s ostalim knjigama.

Četrdesetogodišnjak iz Liverpoola mobitel je pronašao u vodokotliću u kupaoni, a gdje mu je upao tijekom dodavanja tableta za osvježavanje. Naravno, uređaj je bio neupotrebljiv.

Grobar iz Londona svoj mobitel izgubio je, pogađate… U lijesu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...