Novi treninzi u KravMaga centru Zadar

KravMaga klub Zadar, zbog velikog interesa za učenje ove vještine, od utorka, 10. prosinca 2013. godine počinje treninge s novom tzv. „početnom grupom“ . Treninzi de se održavati utorkom, četvrtkom i petkom od 17,45 do 19,00 sati u u KravMaga centru Zadar (Domovinskog rata 7), a do kraja tjedna još traju prijave za upis (zadar@krav-maga.hr).

KravMaga klub Zadar također najavljuje skori početak trening grupe samoobrane Krav Maga Kids za najmlađi uzrast (7-13 godina) i počinje s predbilježbama za upis (zadar@krav-maga.hr). Uz učenje samoobrane trening je usmjeren poticanju i razvoju zdravih životnih i radnih navika, poštivanju autoriteta i poticanju samopouzdanja. Treninzi za djecu počet de u siječnju 2014. godine, a obrađivat de svakodnevne situacije sa kojima se djeca susredu u školi, oko zgrade ili na igralištu uz osobit naglasak na ponašanje u slučaju neugodnih situacija ili napada. Treninzi za djecu održavat de se u KravMaga centru Zadar utorkom i četvrtkom od 19,00-19,45.

KravMaga je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada. KravMaga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja.

KravMaga je horizontalan sistem, s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instiktivno, i praktično se može upotrijebiti pod stresnim uvjetima. Jedan od važnijih komponenata KravMage je jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.

Sve detaljnije informacije o ovoj vještini možete pronadi na www.krav-maga.hr ili na brojeve 098429863 (Samir) i 0995300478 (Saša).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...