Počeli “Dani sunca” – sajam možete vidjeti do kraja srpnja na Krešimirovoj obali

Uz koncert Ante Jeličić tria i druženje s članovima i članicama udruge „Eko-Zadar“ i posjetiteljima sajma otpočeli su 32. „Dani sunca“, sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira.

Sajam, u organizaciji udruge „Eko-Zadar“, traje do 31. srpnja i održava se na Obali kralja Petra Krešimira IV. Od ukupno 15 sudionika sajma, do sad se predstavilo njih devet: Udruga za promicanje i poticanje izrade tradicijskih i umjetničkih suvenira „Toka“ iz Preka, OPG Drago Drmić, OPG Mladen Jezidžić iz Zadra, Dom za odrasle osobe Zemunik, OPG Ratko Romić iz Briševa, OPG Aralica iz Šibenika, OPG Vicencinović-Hergouth iz Gornje Gračenice, „Šik cipele“ iz Kloštar Ivanića, „Mecena“, obrt iz Ivanca, Domaća radinost Vranješ.

Do kraja sajma predstavit će se još Domaća radinost Tamara Krašovac iz Rijeke, Domaća radinost Radoslav Kazija iz Zadra, OPG Štefančić iz Zagreba, OPG Nedjeljka Jurin i EKO OPG Bernardić iz Belaja. Radno vrijeme sajma je svakog dana između 8 i 23 sata.

Održavanje Dani sunca“ je s 1.500,00 kuna potpomogla HGK-Županijska komora Zadar. Potporu je pružila i tvrtka „Hoteli Zadar“ d.d., dok bi ona Grada Zadra, prema planu održavanja sajmova „Dani sunca“ u 2014. trebala iznositi 19.000 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...