Zadranin Ivan Šarić gostuje večeras u emisiji “Impuls” na MTV-u

Ekskluzivno za gledatelje MTV-a, Ivan je otkrio svoj novi projekt na kojem planira raditi – riječ je o prvom hrvatskom samurajskom filmu koji će biti snimljen na vestern način.

U emisiji ćete moći čuti i zašto su on i magare, odnosno tovar, slični, kako je izgledao bliski susret s morskim psom ajkulom dok je surfao na Baliju, što je potrebno da jedna fora nasmije cijelu regiju, kao i zašto ne voli reality emisije i zašto na ovim prostorima ne postoje superheroji.

Ovaj 31-godišnji Zadranin prvi kontakt sa stand-up komedijom imao je davne 2007. kada je dobio izgrebani DVD s nastupom Robina Williamsa „Live on Broadway“. Nakon nebrojeno mnogo odgledanih nastupa ovog velikana, Ivan je odlučio i sam početi pisati fore i učiti zanat kojim danas suvereno vlada.

Ivan Šarić i Naida Kundurović

Da se najugodnije osjeća na pozornici i da je pronašao poziv kojim se želi baviti do kraja života, svjedoči njegova duhovita želja da umre sa 70 godina tijekom svog nastupa pred publikom. Šala bi bila u tome da publika ne bi ustala barem još dva sata, misleći da je to dio točke i čekala bi da on prvi ustane.

Među Ivanovim posljednjim angažmanima bilo je sudjelovanje u TV showu “Tvoje lice zvuči poznato”. Tada je imao nekoliko fantastičnih nastupa, a posebno je briljirao kada je glumio žene.

Ivan Šarić i Naida Kundurović

Za dobro odrađenu imitaciju za Ivana ne postoji prevelika žrtva, pa se tako depilirao, šminkao, nosio žensko rublje, a hodanje u cipelama na visku petu broj 48 je definitivno bio najveći izazov, ali je zato poslije mukotrpne vježbe postao pravi profesionalac.

Impuls se na MTV-u Adria emitira večeras u 21 sat, a reprize su četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedjeljom u 17:30.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...