Novi video uradci mladih Sukošanaca; Boris Rogoznica snimio, a Filip Dizdar poziva na snimanje spota

Natjecatelj showa Hrvatska traži zvijezdu, što je epitet koji će ga, evidentno, pratiti ostatak života – Boris Rogoznica, inače suprug radijske i TV voditeljice Doris Pinčić Rogoznica (drugi životni epitet, evidentno), izdao je ovih dana spor za pjesmu Sajam snova.

Upravo potonja spomenuta, Doris, glumi u spotu svog supruga koji je pjesmu otpjevao uz klapu Kampanel.

Pjesmom “Sajam snova” vraćam se na svoj iskonski početak. Mediteranska balada na rodnom dijalektu, obogaćena klapskim glasovima, i svega par instrumenata, kao bi se sačuvao skroman i sjetan melos mog zavičaja te kako bi se prenijela poruka koju sam s ovom pjesmom želio prikazati. Veliko hvala Klapi Kampanel i cijeloj ekipi koja je sudjelovala na ovom projektu, kazao je Boris komentirajući novu pjesmu i spot.

Još je jedan Zadranin, točnije Sukošanac, zauzet snimanjem spota. Baš kao što Boris ima slavnu suprugu, tako ovaj ima slavnu sestru. Dakako, riječ je o Filipu Dizdaru, koji je putem Facebooka pozvao svekoliko pučanstvo na zabavu i snimanje spota.

Ako se tako 20. prosinca nađete u blizini Radničke ulice u Zagrebu, tko zna, možda će baš vaša pojava krasiti kadrove novog spota Filipa Dizdara. Više detalja o snimanju možete pronaći na ovoj poveznici koja će vas odvesti na stranicu Facebook događaja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...