Polaznici Helen Doron škole pomažu Udruzi za Down Zadarske županije prodajom narukvica, uključite se u projekt!

Helen Doron English škole engleskog jezika za djecu uče djecu kako komunicirati na engleskom jeziku. Ali to nije sve što mi radimo. Učimo djecu i važnim životnim vrijednostima kao što su pažnja i briga o drugim ljudima, njihovoj zajednici i svijetu koji ih okružuje, kako bi postali bolji građani svijeta.
Cilj projekta Young Heroes je potaknuti djecu da oslobode svoje unutarnje junakinje i junake i spoznaju koliko su uistinu moćni! Planirani projekti u Helen Doron školama širom Hrvatske uključuju uređenja dječjih igrališta, čišćenje šuma i parkova, prikupljanje knjiga i slikovnica za potrebe gradskih knjižnica i bolnica, izrada mobilnih knjižnica u suradnji s Udrugom za odrasle osobe sa mentalnom retardacijom, pomoć napuštenim životinjama i izrada kućica za životinje, prikupljanje donacija za Kuću ljubavi (smještaj majki i beba bez odgovarajuće skrbi), Pen Pals projekt u suradnji sa Domovima za starije osobe i slično.
Zadarska Helen Doron škola se u sklopu Young Heroes projekta udružila s Udrugom za Down sindrom Zadarske županije i to pod geslom: Narukvicu kupi i na naš zabavni sajam se uputi!
Naime, zadarski će Helen Doron polaznici u razdoblju od ponedjeljka 10.travnja 2017. do petka 28.travnja 2017. prodavati specijalne Young Heroes narukvice po simboličnoj cijeni od 10,00 kn u svojim vrtićima, školama, među širom obitelji i prijateljima.
Sav prihod od prodaje narukvica ići će, naravno, Udruzi za Down sindrom Zadarske županije, a svaka kupljena narukvica ujedno je i ulaznica na proslavu završetka cijelog projekta koja će se održati u subotu 29.travnja 2017. od 16 sati na plaži Vitrenjak (Uskok). Na našem Young Heroes sajmu očekuje vas:

– Arts&Craft Corner
Oslobodi umjetnika u sebi i izradi s nama razne rukotvorine.
– Old School Games Corner
Igraj s nama memory, kružić-križić, školicu, laštik, skakanje u vrećama…
–  English Corner
Uči i pjevaj s teachericama na engleskom.
– Aukcija slika

Naši polaznici izradili su prekrasne slike, podrži akciju kupnjom jedne. Sva djeca iz Udruge za Down sindrom Zadarske županije, svi naši polaznici i baš svi mali i veliki koji kupe Young Heroes narukvice pozvani su proslaviti s nama završetak naše akcije! Svi koji narukvice ne uspiju ranije kupiti, a žele podržati našu akciju, moći će to učiniti na sam dan proslave, na Uskoku.
Glavni nositelji ovog projekta će biti djeca, naši heroji! Naravno, u svemu tome potrebna nam je pomoć roditelja te vas molimo da se uključite na
način da budete pomoć, podrška i motivator kako bismo zajedno ostvarili ovaj projekt. Donacije za projekt, sponzorstva, ideje, pronalaženje sudionika, prijatelja, pomoć u organizaciji i provedbi – sve je dobrodošlo i veselimo se svim idejama i pomoći!

Za više informacija kliknite na lik: http://helendoron.hr/young-hero, kontaktirajte nas na e-mail: [email protected] ili na broj telefona: 095 906 9224 (Ana Nekić Ćurković).
Priključite nam se, dođite u subotu 29.04.2017. na Uskok!
Be Heroes!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...