Cjelovečernji koncert Zoranića na 20. obljetnici Dana latinskog idra

U sklopu obilježavanja 20. obljetnice manifestacije Dani latinskog idra, Zbor Hrvatsko pjevačko glazbenog društva “Zoranić” održat će cjelovečernji koncert u četvrtak, 28. rujna 2017. u 20.30 sati u Murteru u crkvi sv. Mihovila.

Proslava ove obljetnice traje kroz cijeli rujan, a Zoranić će glazbom dati svoj doprinos ovoj značajnoj proslavi. Za tu prigodu pjevači će, predvođeni dirigentom dr. sc. Tomislavom Koštom, izvesti raznovrstan program sastavljen od skladbi Gotovca, Doličkog, Jerolimova, Duruflea, Brucknera, Kuljerića i dr.

Ovaj koncert ujedno je priprema za sudjelovanje Zbora na Međunarodnom zborskom natjecanju koje se održava od 6. do 8. listopada u Herceg Novom.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...