"volim svoju županiju"

Fotografija puntamiškog svjetionika Marije Kožul na natječaju; Glasajte za pobjedu

Društvene mreže
Tamni način

Hrvatska zajednica županija organizator je foto natječaja “Volim svoju županiju” koji omogućuje da ovjekovječite ljepotu svog kraja i slikate najdraži dio svoje županije, a deset najboljih fotografija bit će nagrađeno. Među njima se možda i nađe fotografija svjetionika na Puntamici zadarske fotografkinje Marije Kožul koja je na njezinoj facebook stranici do sada prikupila gotovo 2 tisuće lajkova, a podijeljena je čak 305 puta.

Nagrade će se odabrati u dvije kategorije: po izboru žirija i prema broju glasova, a nagradni natječaj traje od 01.03.2018. u 12.00 h do 20.04.2018. u 23.59h.

Iskustvo profesionalne fotografkinje, Mare Milin, vodit će stručni žiri. Uz nju pristigle će radove vrednovati Mateja Gošćiej, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Osim spomenutih članova, ove će godine žiri biti bogatiji i za počasnog člana, Alena Špiljaka, pobjednika prošlogodišnjeg izdanja.

Za Marijinu fotografiju kultnog puntamiškog svjetionika možete glasati na ovom linku.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar