Ivana Bugarija otkriva trendove za ljeto i savjetuje: “Najčešće greške djevojke rade pri stavljanju pudera i crtanju obrva”

U društvu top 5 vizažista izabranih u konkurenciji čak 2500 kandidata iz sedam europskih zemalja našla se i naša sugrađanka Ivana Bugarija.

Porazgovarali smo s njom o tome što ju je plasiralo u finale velikog „The next make up artist” natjecanja, ali i onomu što će interesirati sve djevojke zaljubljene u make up – koji su trendovi u šminkanju, što će biti in ovoga ljeta i na koje greške trebamo pripaziti…

Što mislite koji je vas poseban touch koji je osvojio mnogobrojnu publiku? 

Po mom mišljenju (i komentarima koje sam dobila) to bi bila finoća, točnije fni prijelazi i preciznost. Naravno, tu je i cjelokupni dojam rada. Preferiram mnogobrojne stilove, dok god su oni čisto i uredno izvedeni te usklađeni bojama…

Jeste li odustali od snova da radite u medicinskoj struci?

Što se same medicine tiče, to je dio prošlosti koju sam prošla kroz školovanje i rad, ali ništa me više ne veže niti interesira vezano za to područje obzirom da sam se potpuno posvetila šminkanju.

Koji su danas trendovi u šminkanju? Što će biti in ovoga ljeta?

Najpopularnija boja ove godine je ultra violet. Što se makeup dodataka tiče, dobrodošlo je korištenje glitera te cirkona. Ja sam osobno veliki fan i jednog i drugog. Također se akcenat stavlja na tuš za oči te “obrnuti tuš” ili u prijevodu tuš na donjem kapku. Ovoga ljeta za sve one koji žele biti u trendu, očekuje nošenje grafičkog eyelinera, svježe lice s highlightom. Što se boja tiče – pripremite se na vibrantne boje, no od svih, plavo sjenilo biti će, izgleda, najveći hit. Ne smijem izostaviti i holographic sjajilo za usne.

Kao stručnjak nam otkrijte, što nikada ne bismo smjeli raditi kad je make up u pitanju?

Prilikom nanošenja pudera obavezno uključiti i područje vrata,a ne samo lica. Prilikom crtanja obrva izbjegavati dugačke jednopotezne linije, već obrvu popuniti na način da se crtanjem sitnih linija imitira dlaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...