Modriću je dosta kritika: “Uvijek žele umanjiti naše uspjehe”

Luka Modrić odigrao je sinoć u uzvratu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna (2:2) fantastičnu utakmicu. Hrvatski reprezentativac dobio je atipičnu ulogu pomoćnog desnog beka i sjajno je radio na zatvaranju Francka Riberyja. Čak 47 posto Bayernovih akcija išlo je po Realovoj desnoj strani. Ribery se stalno uvlačio u sredinu ne bi li iza leđa otvarao prostor za Davida Alabu, što je dobro funkcioniralo.

No Modrić je odlično uštopao Francuza u svakom njegovom pokušaju da uđe u sredinu i uz Keylora Navasa te dvostrukog strijelca Benzemu bio je najbolji Realov igrač, piše Index.hr.

“Strašno teška utakmica. Bayern se nikad ne predaje, imaju sjajnu momčad i nekako smo izdržali. Radimo nevjerojatne stvari, četvrti put smo u finalu u zadnjih pet godina”, rekao je Modrić.

Zasmetale su ga priče o sudačkim kontroverzama. Ponovno je sudac bio u prvom planu, ovaj put zbog čiste ruke Marcela u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena koju Cüneyt Çakir nije pretvorio u kazneni udarac.

“Kad god mi igramo bude nekih kontroverzi i pokušava se umanjiti naš uspjeh. Ali na to smo se već navikli. Nisam vidio tu situaciju tako da ne mogu uopće komentirati. Ne sjećam se akcije”, zaključio je Modrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...