Čekao ga je čak pet sati; Otac malenog Petra: “Mislio sam da sam ga izgubio, a on je otišao na pozornicu”

Na veličanstvenom dočeku nogometnih reprezentativaca u Zagrebu u jednom trenutku na pozornicu se popeo dječak Petar Brcković kojem je životni san bio upoznati Luku Modrića.

Uspjeli smo danas porazgovarati s njegovim ocem Mladenom koji nam je otkrio detalje jučerašnjeg prekrasnog događaja.

Ispričao je kako je sa sinom Petrom bio na dočeku.

“Petar voli Luku Modrića i uvijek je samo Luka. Mislio je da ga on jedini čeka na trgu – Moj Petar i on. Međutim, kad smo stigli, vidio je kolika je gužva i shvatio da ne može doći do Luke Modrića. Čekali smo četiri, pet sati, a Petar je svako malo pitao sve oko sebe: Gdje je Luka?, rekao je tata Mladen.

Dodao je da je Petra u jednom trenutku jedan od navijača uzeo za ruku i rekao: On voli Luku i ja ću ga odvesti njemu.

Zajedno s još dva navijača oni su otišli i u tom trenutku ja sam ga izgubio. Nazvao sam tri kćeri i sina koji su bili ondje, ženu kod kuće, i rekao im da sam izgubio Petra. Tek kad sam dobio poruku od prijatelja, koji je doček gledao doma na televiziji i koji je htio čestitati Petru – shvatio sam da je Petar na pozornici i da je siguran, rekao je.

Tata Mladen istaknuo je da nema veze s nogometom i da nikoga u tom svijetu ne poznaje.

Upitan za dojmove rekao je da je Petar presretan. “Toliko je bio spontan moj Petar, a i Luka. On je dijete s posebnim potrebama i njemu to jako puno znači. Nije se još stigao vidjeti s prijateljima. Još smo doma i sređujemo dojmove, rekao je Petrov tata za HRT.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...