PREOKRET? Majka Lorenine prijateljice policiji rekla kako ona nije pouzdan svjedok, postoji bilješka

Nakon što su mediji prenijeli svjedočanstvo jedne od prijateljica 18-godišnje Zadranke koju je brutalno istukao Darko Kovačević Daruvarac u zadarskom kafiću, a koja je rekla da je te večeri bila tamo i sve vidjela, zadarskoj se policiji obratila njezina majka koja je kazala da njezina kći nije pouzdan svjedok, piše Jutarnji list.

Majčine riječi navodno potvrđuje i policijska bilješka razgovora policije s tom svjedokinjom nakon spornog događaja tijekom kojeg je rekla da nije vidjela kako Daruvarac tuče 18-godišnjakinju jer je iz straha bila pobjegla iz kafića. Državno odvjetništvo i policija intenzivno istražuju medijske navode da je Daruvarac prije ovog zlodjela napao još četiri-pet djevojaka i premlatio ih. Dokaze za takve tvrdnje iznesene u javnost policija zasad nema.

Poznato im je da je Daruvarac prekršajno prijavljen ove godine za remećenje javnog reda i mira zato što je sestri blizanki 18-godišnjakinje udario šamar. Za druga djela koja mu se pripisuju policija, prema dostupnim informacijama, nema saznanja, što znači da događaji, ako su se i dogodili, najvjerojatnije nisu prijavljeni policiji, piše Jutarnji list.

Ovdje možete pročitati što je kazala Lorenina prijateljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...