NOVA STVAR

Boris Rogoznica “Ko bi reko draga”, vesela pjesma koja popravlja raspoloženje

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Glazbenik koji svakom novom pjesmom sve više oduševljava, ali ima i sve brojniju ‘vojsku’ obožavatelja, pripremio je pravo ljetno osvježenje.

Boris Rogoznica predstavlja novu pjesmu “Ko bi reko draga”.

Riječ je o pozitivnoj i razigranoj glazbenoj priči, koja je idealna za svadbe i ‘razuzdane’ zabave. Riječi su to samog Borisa, koji je ovom skladbom napravio iskorak iz svog dosadašnjeg prepoznatljivog glazbenog opusa, ali i započeo suradnju s poznatim skladateljskim dvojcem.

“Ko bi reko draga” bez dvojbe je najveselija i najotkačenija pjesma, koja će od sada biti dio mog stalnog repertoara. Vjerujem da će se izvoditi na mnogim svadbama te momačkim i djevojačkim zabavama. To je pjesma, koja popravlja raspoloženje, pjesma zbog koje se pojačava radio i pjesma koja tjera osmjeh na lice. Uživajte, poručio je Boris.

Kao što smo spomenuli, za razliku od prijašnjih uspješnica ‘Neponovljiva’, ‘Rastvorio bi more’, ‘Sve bi bilo mnogo bolje’ ili ‘Samo me ljubi’, gdje je sam bio autor, ovoga puta udružio je snage s poznatim dvojcem Neno Ninčević i Miro Builjan, od kojih prvi potpisuje tekst, a drugi glazbu.

Ovo je svakako novi iskorak u Borisovoj karijeri, te korak bliže vrhu glazbenog neba.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar