Brodovi na meti lopova; Policija na Karmi uhvatila 40-godišnjaka u ukradenom brodu

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog krađe plovila.

Naime, ubrzo nakon zaprimljene dojave 70-godišnjeg vlasnika broda, policijski službenici su u otuđenom brodu na predjelu Karme u Zadru zatekli 40-godišnjaka kojeg su uhitili i doveli u službene prostorije policije.

Sa utorka na srijedu u uvali Bregdetti u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 57-godišnjaka, odakle je otuđio razni brodski pribor i opremu za ronjenje, nakon čega je provalio u brod u vlasništvu 63-godišnjakinje iz kojeg je otuđio brodski pribor.

Sveukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih šest dana u uvali Bregdetti u Zadru, nepoznati počinitelj je sa broda u vlasništvu 33-godišnjaka otuđio auto-radio, ribarsku stolicu i druge predmete.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...