međunarodno natjecanje

Tisuću i pol mažoretkinja u svibnju na Višnjiku

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Savez mažoretkinja i pom pom timova iz Hrvatske, nakon veoma uspješnog prvog izdanja u Dvorani Krešimira Ćosića u svibnju 2019., organizirat će na Višnjiku i drugo izdanje međunarodnog natjecanja mažoret sporta i twirlinga pod naslovom International SUNNY SIDE 2020.

To će se natjecanje održati 30. i 31. svibnja 2020. i okupit će oko tisuću i pol sudionica iz niza europskih država i iz Hrvatske.

U Zadru, na Višnjiku, tijekom 2020. održat će se od 27. srpnja do 1. kolovoza u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom pom timova iz Hrvatske i ljetni kamp za mažoretkinje.

U godini 2021., pak, na Višnjiku će sudjelovati oko tri i pol tisuće natjecateljica na 18. prvenstvu Europe u mažoret sportu, a godine 2022. u rujnu će Višnjik biti mjesto održavanja petoga Svjetskoga prvenstva u mažoret sportu s oko četiri i pol tisuće sudionika.

Ovaj niz velikih događanja u mažoret sportu na Višnjiku, u Zadru, uz brojne druge (košarka, tenis, rukomet, odbojka …) uz potporu Grada Zadra i drugih subjekata, potvrđuje da se ŠC Višnjik sa svojom svekolikom infrastrukturom etablirao kao pogodna lokacija za održavanje međunarodnih natjecanja najvišega stupnja.

Ostavi komentar koristeći Facebook



 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar