Zadar domaćin Državnog natjecanja “Sigurno u prometu”, otvorenje u OŠ Zadarski otoci

“Sigurno u prometu” je prometno-edukativna akcija Hrvatskog autokluba, tijekom koje se obučavaju i natječu  u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila (teoretski dio) te u vještini upravljanja biciklom na vježbalištu s točno utvrđenim sadržajem (praktični dio), učenici osnovnih škola u dobi od 10 do 12 godina.

Ove godine održava se 29. državno natjecanje, a organizator je Hrvatski autoklub u suradnji Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa i Agencijom za odgoj i obrazovanje. Sudjeluju ekipe iz svih županija i Grada Zagreba. Svaku županijsku ekipu čine četvero učenika (dvije djevojčice i dva dječaka) i dva mentora.

Ovogodišnje državno natjecanje održat će se u Zadru od 23. do 26. svibnja 2023. godine. Domaćin i surganizator natjecanja je Autoklub Zadar.

Sudionici natjecanja bit će smješteni u TN Zaton, a samo natjecanje održat će se u Osnovnoj školi Zadarski otoci u Zadru.

Natjecanje će se odvijati tijekom dva dana: u srijedu, 24. svibnja (teorijski dio) i četvrtak, 25. svibnja 2023. (praktični dio).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...