DOĐITE NA CASTING Bure centar i ove godine priprema veliku dječju modnu reviju, traže manekene i manekenke

Bure Centar i ove godine priprema veliku dječju modnu reviju na kojoj će predstaviti jesenske kolekcije trgovina. Tim povodom u subotu, 9. rujna, u 19:00 sati održat će se casting za manekene i manekenke u dobi do 3 do 18 godina.

Žiri Bure Centra, Anita Maričić, Antonija Grubić i Marijana Tomić, u potrazi su za novim manekenskim nadama koje će nositi modnu reviju Bure Centra. Sva djeca koja se prijave na casting dobit će priliku sudjelovati u modnoj reviji koja će se održati u subotu, 16. rujna, a dvoje najboljih na reviji postat će zaštitna lica jesenske kampanje Bure Centra te ih očekuju bogate nagrade.

Djeca će i ove godine imati priliku doživjeti jedinstveno iskustvo sudjelovanja u cijelom procesu pripreme modne revije.

„Modna revija nije samo nošenje odjeće i hod na pisti, nego i sav proces prije. Ovo je jedinstvena prilika za djecu da osjete to iskustvo, steknu samopouzdanje i dobro se zabave. Dosadašnjih godina maleni manekeni Bure Centra pokazali su nevjerojatnu disciplinu, ali i talent. Neka djeca već u ranoj dobi pokažu da imaju velike šanse za uspjeh u modnoj industriji“, rekla je Anita Maričić, zadarska manekenka i jedna od organizatorica modne revije u Bure Centru.

Bure Centar poziva roditelje da dovedu svoju djecu u subotu, 9. rujna, u 19:00 sati, i omoguće svojoj djeci sudjelovanje u jedinstvenom modnom događaju.

Više informacija o castingu u Bure Centru potražite na www.bure-centar.hr

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...