Započinje šesto izdanje Zadar Street Food festivala! Nastupaju Vojko V, Petar Dragojević, Neno Belan, Marko Kutlić, Groove Masters…

Kombinacija gastronomskih užitaka, odličnih koncerata i zabave u kojoj će svatko pronaći pronaći nešto za sebe…

Sve to očekuje vas idućeg petka, 22. rujna, kada započinje još jedno izdanje Zadar Street Food festivala, prepoznatljivog zadarskog gastro brenda koji je od samog početka održavanja prepoznat kao važan dio domaće turističke priče, pogotovo u pred i posezoni.

I ovo, šesto izdanje festivala na samom kraju ljeta, obećava punih deset dana uživanja u vrhunskim delicijama inovativne i moderne gastronomije, odličnim koncertima domaćih zvijezda i atmosferu koja se pamti – sve to uz prvi red do mora. Jer, i ovoga puta, Zadar Street Food festival odvija se jednoj od najljepših lokacija u Zadru, festivalskoj pozornici na Puntamici.

Otvorenje festivala u petak pripalo je talentiranom dvojicu, mladim Zadranima Šimi Perkoviću (27) i Lovri Nenadiću (25) – poznatijima kao Groove Masters.

Prošle godine osvojili su nagradu Ambasador za najperspektivnije izvođače u regiji za 2022. godinu u organizacije Klubske Scene tako da zabave neće nedostajati!

Dan kasnije, subota 23.09, rezerviran je za Marka Kutlića koji je publiku već osvojio svojim najvjerojatnim vokalom, a u nedjelju ćemo na festivalskoj pozornici pozdraviti jednog i jedinog Nenu Belana.

Aperol party na rasporedu je 29. rujna, dok je koncert Petra Dragojevića planiran za subotu 30. rujna. U nedjelju, za samu završnicu festivala, slijedi nam pravi show koji priprema nam Vojko V.

Kao i do sada, za vrhunski gastronomski sadržaj pobrinut će se zadarski ugostitelji sa svojim kućicama, njih ukupno osam.

Uz već dobro poznata imena, poput ekipe Zadar Wine Festivala koji na Puntamiku stižu s vrhunskim vinima zadarskog kraja, tu su još Burgers & More, Bob Rock’s, Maguro, Feral, Poma, Picnic te po prvi put – Tasty Chicken House.

Pored toga, Zadar Street Food festival počastit će vas Aperol tulumom stoga ne propustite posjetiti najbolji gastro festival u zadarskoj regiji koji traje sve do 1. listopada!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...