Hrvatska Lutrija organizirala je Bingo Tombolu i dodijelila financijska sredstva Domu za starije i nemoćne osobe u Zadru

Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe u Zadru povodom 50. obljetnice djelovanja Hrvatske Lutrije. Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma uz prigodne nagrade. Direktor Regije jug Hrvatske Lutrije Jozo Parlov uručio je ček u vrijednosti od 5.000,00 € socijalnoj radnici Doma za starije i nemoćne osobe Zadar Iskri Pece Fabac.

– Inicijativama kao što je ova, Hrvatska Lutrija jasno pokazuje svoju predanost društvenoj odgovornosti koja je ukorijenjena u našem svakodnevnom radu. Posvećeni smo unapređenju dobrobiti društva i širenju pozitivnog utjecaja diljem Hrvatske, kazao je Jozo Parlov.

Veseloj atmosferi svjedoče fotografije iz doma. Pobjednica na Bingo Tomboli, baka Kata kaže da i inače igra Bingo Hrvatske Lutrije. Danas se ipak ugodno iznenadila i dobro zabavila:

– Ovo mi je stvarno uljepšalo dan. Ja sam ponosna prabaka, imam desetoro unučadi i čak jedanaestero praunučadi, pa ću nagradu iskoristiti da i ja njih razveselim kao što ste vi mene, izjavila je pobjednica Kata.

Podsjetimo, Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti Domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike domova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...