OŠ Zadarski otoci domaćin u prvom, trećem, petom i šestom kolu Futsal Super Chicks

Nakon prvog dijela Supersport Prve hrvatske nogometne lige žena, red je stigao na novu sezone Prve hrvatske malonogometne lige za žene! Sistem lige ove sezone je takav da u njoj nastupa osam ekipa, a igra se sedam kola jednokružnim bod sistemom.

Ždrijebom je odlučeno je da će Futsal Super Chicks u dvorani OŠ Zadarski otoci na Bilom Brigu domaćini u prvom, trećem, petom i šestom kolu u tim utakmicama domaćini će biti ekipama Olimpijac, MC Plus, Viktorija i debitanticama u ligi Olmissum. Na gostovanja će ići ekipama Alumnusa, Dinama te povratnicima nakon godine dana pauze Mirlović Zagori.

Cilj za Futsal Super Chicks bit će ostvariti plasman u doigravanje (playoff), odnosno na kraju regularnog dijela sezone zauzeti jedno od prva četiri mjesta. Neće to biti nimalo lagan zadatak prvenstveno zato što je ove sezone liga poprilično izjednačena te će svaka utakmica biti priča za sebe, donijeti će svoje probleme i bit će zahtjevna na svoj način. Dakako, kao glavni favoriti ističu se, baš kao i prošle sezone, Dinamo i MC Plus koji ujedno i prednjače kvalitetom.

Što se tiče rostera, on praktički ostaje jednak onome od lani izuzev Valentine Dubravice i Lucije Vunić koje su karijeru nastavile van Zadra, ali od ove sezone u četvrtom kolu “crveno-crnima” priključit će se Lana Rusković te mlada i talentirana vratarka Ana Ristovski!

– Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da dođu u subotu, 02.12. u dvoranu Osnovne škole Zadarski otoci na Bilom Brigu i daju podršku našim curama u utakmici u kojoj od 14:00 dočekujemo ekipu Olimpijca iz Županje kao prvi test u nove sezone!, pozivaju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...