VEČERAS U 21:00 Hrvatska za pokal protiv Egipta, bez Erlića, prilika i za Labrovića…

Nakon što su Vatreni nadjači Tunis boljim izvođenjem kaznenih udaraca, večeras u 21 sati čeka ih finale turnira. Izbornik Zlatko Dalić odlučio je da će većina pozvanih igrača dobiti prigodu. To su posljednja provjera prije završnih priprema za Euro koje počinju krajem svibnja… Kako je prije početka turnira i najavio, izbornik Zlatko Dalić dat će priliku svim igračima koje je pozvao u Kairo. Ono što je također sigurno jest da konkurirati neće Martin Erlić i Luka Ivanušec koje će Dalić poštedjeti zbog ozljeda.

Upitan je i veteran Domagoj Vida zbog temperature, no ako se tijekom utorka njegovo stanje popravi, za očekivati je da će startati. Uglavnom, u odnosu na polufinalni dvoboj s Tunisom, u kojem je Hrvatska slavila nakon boljeg izvođenja penala, bit će promjena u početnih 11. Na vratima bi trebao biti Rijekin golman Nediljko Labrović, kojemu će to biti debi u izabranoj vrsti. U obrani Stanišić, Vida, Pongračić i Gvardiol, iako je moguća i kombinacija s Ćaleta-Carom ako Vida ne bude spreman, ili s Gvardiolom na stoperu, pa da lijevi bek bude Sosa.

Vezni red trebao bi ostati isti, dakle Modrić, Brozović i Kovačić, premda je moguće da jedan od njih otpadne pa da se prijeđe u formaciju 4-2-3-1, zatim na krilima Majer i Kramarić, a u vrhu napada Petković.

To bi značilo da bi od ofenzivne trojke u odnosu na Tunis kao starter “preživio” samo Kramarić. U drugom poluvremenu minutažu bi u neko doba trebali dobiti i preostali reprezentativci koji do tada nisu igrali na ovom turniru, piše sportklubn1.

Hrvatska: Labrović – Stanišić, Vida, Pongračić, Gvardiol –  Modrić, Brozović, Vlašić- Majer, Petković, Pjaca.

Na klupi su: Kotarski, Livaković, Ivušić, Erlić, Ćaleta-Car, Kovačić, Kramarić, Mario Pašalić, Marco Pašalić, Ivanušec, Sosa, Juranović.

Egipat: Abou Gabal – Hany, Rabia, Abdelmonem, Hamdi – Fathi, Attia, Afsha – Marmoush, Mohamed, Trezeguet. Izbornik: Hossam Hassan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...