VEČERAS U 21:00 Na patrona svetog Antu i Dan Grada- 13. Festival mladih pjevača „Benkovac fest“

Večeras, na svetkovinu Svetog Ante, zaštitnika Grada Benkovca i povodom proslave Dana Grada Benkovca, na gradskom Trgu domovinske zahvalnosti održat će se 13. Festival mladih pjevača „Benkovac fest“.

Ovaj festival mladih glazbenih amatera, koji je pokrenut prije 20-ak godina od strane glazbenih entuzijasta i uz potporu Grada Benkovca, s ciljem poticanja djece i mladih kako bi svoje slobodno vrijeme zaokupili glazbom i pokazali svoje glazbeno umijeće i talent, ponovno se vratio na glazbenu scenu Benkovačkog kulturnog ljeta.

Nakon uspješnog povratka prošlog ljeta ovaj festival će se održati i ove godine na zadovoljstvo prije svega djece i mladih, a onda i organizatora i svih mještana i turista.

Mnoštvo djece i mladih, zajedno sa svojim roditeljima, prijateljima i znancima okupi se tako na glavnom gradskom trgu, koji je najbolje mjesto za brojna glazbena i druga društvena događanja u Benkovcu. Ovaj festival svojim sadržajem zasigurno opravdava uvrštenje u program Benkovačkog kulturnog ljeta , jer je smisao ovoga festivala, ne samo biti zanimljiv glazbeni događaj za publiku, nego prvenstveno promocija glazbene kulture i jedna od mogućnosti talentiranoj djeci i mladim pjevačima iz Benkovca i okolice da mogu pokazati svoje pjevačke sposobnosti i uključiti se u glazbeni život lokalne zajednice i izgrađivali svoj vlastiti identitet kroz svijet glazbe…

-Pozivamo vas da nam se priključite i budete dio ovog zanimljivog glazbenog događaja u našem gradu- poručili su organizatori događanja.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...