Bizarni slučaj u SAD-u: Njujorški policajac optužen da je planirao otimati, kuhati i jesti žene

Jedan njujorški policajac uhićen je zbog sumnje da je planirao, zajedno sa svojim prijateljem, otimati i jesti žene, priopćile su danas američke vlasti, a prenosi New York Times. Američka savezna policija (FBI) je otkrila namjere policajca Gilberta Vallea u rujnu, kada su otkriveni e-mailovi koje je razmjenjivao sa svojim prijateljem i budućim pomoćnikom u zločinu.

Istražitelji su na njegovom računalu pronašli podatke o stotinjak žena, njihova imena i fotografije, a ponekad i druge lične pojedinosti, kao što su adrese i opisi. Optužen je da je tražio metode kako “imobilizirati i drogirati žene” i da se “dogovorio s najmanje jednom osobom da otme jednu ženu za novac”.

U jednom razgovoru putem interneta u srpnju, Valleov prijatelj ga je pitao: “Kolika je tvoja peć?”, a on je dogovorio: “Dosta velika da u nju stane jedna od tih djevojaka ako joj savijem noge”, odgovorio je policajac, navodi se u optužnici.Na sreću, nije izvršen nijedan zločin, ali se policajac sastao s jednom od žena koje je planirao oteti, priopćio je FBI. Prema optužnici, policajac je trebao biti onaj koji će oteti žrtvu, za što bi mu njegov prijatelj platio 5.000 dolara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...