“Neopisivo” Nine Badrić ponovno na vrhu HR TOP 40 Službene nacionalne liste radijskih singlova

Nakon što je prošlog tjedna HR TOP 40 – Službena nacionalna lista radijskog emitiranja singlova naišla na izrazito pozitivan odjek kod javnosti, medija i samih glazbenika, vrijeme je za novo izdanje liste.

I prošloga tjedna, od ponedjeljka 21. siječnja do nedjelje 27. siječnja, autorska pjesma Nine Badrić „Neopisivo“ bila je najčešće emitirani aktualni singl na 80 radijskih postaja u zemlji.

„Genijalno!“, komentirala nam je odmah novi rezultat zadovoljna Nina. „Super je da je i drugi tjedan potvrđen taj broj 1, da se pjesma nije zadržala na vrhu samo jedan tjedan nego potvrdila vrijednost. Neka sljedeći put na vrhu bude i netko drugi, ja sam presretna s ove dvije uzastopne pobjede“.

Zadovoljnih će biti još jer je softverski sustav Playkontrol koji za Institut hrvatske glazbe prati internet streaming radijskih postaja i kompilira 40 najslušanijih pjesama evidentirao 12 novih singlova u odnosu na prethodni tjedan. Najzanimljivije su svakako promjene u samom vrhu liste. U top 10 su se probili Goran Karan i Tomislav Bralić s pjesmom „Prijatelju“ (2. mjesto) te Leteći odred s novim singlom „Ljubavi“ (3. mjesto).

Na ostalim su pozicijama u Top 10 Severina, Hladno pivo, zatim još jedan novi ulaz na listu, singl „U snovima“ Luke Nižetića, potom Elemental, Neno Belan & Fiumensi feat. Ljetno kino, Massimo i Ivana Kindl.

Hr Top 40 - cijela

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...