Massimo na Špancirfestu

Već prvi dan jubilarnog, 15. po redu, Festivala dobrih emocija potvrdio je zašto se kraj ljeta svake godine sve željnije iščekuje. Varaždin se od jutra punio gostima, šetačima, izvođačima i akrobatima, a u službeni je posjet stigao i ministar turizma Darko Lorencin, koji je sudjelovao u postavljanju inistalacije od cipela koje su svoje najbolje dane proživjele upravo na Špancirfestu.

Osim brojnih izlagača, starih zanata i uličnih performera koji šetače svakodnevno čekaju na uglovima i zakutcima varaždinskih uličica, prvi dan Špancirfesta posjetitelji su mogli uživati i u brojnim koncertima. Na Korzu je nastupio Tomislav Goluban sa gostima – Tamarom Obrovac, Ksenijom Erker, Lelom Kaplowitz i Singrlicama.

Na pozornici Staroga grada večer su obilježili nastupi čak triju bendova – žestokih varaždinskih Louder, splitskih Stillness! te popularnog Elementala. No, vrhunac prve večeri, složit će se brojni posjetitelji, veliki je koncert koji je na Trgu Miljenka Stančića održao Massimo. Oni željni dodatnog provoda zabavu su nakon ponoći potražili na Arena pozornici uz rijeku Dravu, do koje svake večeri partijanere prevozi organizirani PAN-ov Špancirbus.

[nggallery id=365]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...