Predstavljanje natječaja Europske unije za male i srednje tvrtke u turizmu u županijskom HGK

ŽK Zadar, u suradnji sa Sektorom za međunarodne poslove i Sektorom za turizam HGK, organizira edukacijsku radionicu za prijavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru otvorenog natječaja Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela, u srijedu, 16. prosinca, u Županijskoj komori Zadar, u 11 sati.

Poziv na dostavu projektnih prijava otvoren je do 31. prosinca 2016., a malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju je ukupno 304 milijuna kuna. Cilj je Poziva produljenje turističke sezone i podizanje konkurentnosti MSP u turizmu te razvoja turističke destinacije jačanjem kvalitete i dodatne ponude hotela. Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu, iznosi 1.000.000 kuna. Ukupna državna potpora ne smije prijeći prag od 10.000.000 kuna.

Prijaviti se može putem online prijave ili ispunjavanjem prijavnice iz rubrike prateći dokumenti i njenim slanjem na elektroničku adresu [email protected] (kontakt osoba je Maša Jurin) ili telefonski na 023/211-747, najkasnije do utorka, 15. prosinca 2015.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...