Karamarko: “Orešković više ne uživa naše povjerenje!”

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko obratio se javnosti iz sjedišta svoje stranke, a nakon što je premijer od njega kao prvog potpredsjednika te od potpredsjednika Bože Petrova, zatražio ostavke na te funkcije.

‘Bili smo primorani doći ovdje u petak popodne, a nismo to planirali. No nakon premijerove izjave kojom traži moju i ostavku gospodina Petrova… moram priznati da sam time začuđen, naročito jer sam i na našem Saboru dobio njegovu podršku.’, govori Karamarko.

‘Naravno da ostavku ne prihvaćam, pa mi smo najjača stranka. Za Oreškovića je glasalo 67 ljudi, u Saboru. Mi ćemo razmisliti i razmišljamo… Orešković ne uživa naše povjerenje, ovaj salto mortale koji je izveo nerazumljiv nam je. Neka objasni i što je radio u SOA-i? Duguje to javnosti.

Povjerenje je izgubio, sutra imamo predsjedništvo stranke, donijet ćemo neke odluke o svemu što je pred nama.’, rekao je Karamarko.

Na pitanje je li Vlada pala kaže: ‘Nećemo nikoga povlačiti za rukav da Vlada opstane. Sutra imamo predsjedništvo i vidjet ćemo’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...