Zvuci Krke: Besplatan koncert Marka i Sare Škugor!

Pozvani ste na koncert Marka i Sare Škugor u četvrtak, 7. srpnja 2016. u 20 sati na Roškome slapu u Nacionalnom parku „Krka“.

Marko i Sara Škugor predstavnici su nove generacije talentiranih šibenskih pjevača i glazbenika koji će u izvornom okruženju Roškoga slapa izvesti vlastite skladbe i hitove svjetske popularne glazbe u unplugged verziji. Poznati bel canto, kvaliteta interpretacije i široke vokalne mogućnosti Marku Škugoru su otvorili vrata mnogih pozornica u Hrvatskoj i Sloveniji. Sara Škugor njeguje nešto drugačiji glazbeni izričaj u kojem su prisutni pop i modernija tonska produkcija.

Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River ove godine posvećena je prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Marka i Sare Škugor u četvrtak će moći uživati i u prezentaciji rada Ekološke udruge „Krka-Knin“ koji će se predstaviti s prirodnom kozmetikom od ljekovitog bilja te modnim dodacima izrađenima od recikliranih materijala.

Raspored održavanja sljedećih koncerata je:

16.7.2016.           Edin Karamazov, 19 h, Visovac
22.7.2016.           Meri Cetinić, 20 h, Roški slap
31.7.2016.           Sandra Bagarić, 20 h, Roški slap
26.8.2016.           Goran Karan, 20 h, Roški slap

Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.

Organiziran je besplatan prijevoz autobusom s polaskom u 18.00 iz Šibenika: Poljana – tržnica – Baldekin – Vidici (nasuprot Tommya) – Konjevrate – Drinovci (ispred crkve Imena Isusova) – Roški slap. Povratak autobusa s Roškog slapa je u 22 sata.

NP Krka-Zvuci Krke 2

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...