Besplatni seminar samoobrane za žene povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se odlukom Ujedinjenih naroda obilježava 25. studenog., Krav Maga Zadar organizira besplatni trening seminar  za sve zainteresirane žene.

U Zadru će se seminar  održati u subotu 26.11.2016. od 16:00 do 18:00 sati u dvorani Krav Mage  Zadar (Domovinskog rata 7), a voditi će ga licencirani instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska.

Zbog nasilnih napada na naše sugrađanke odlučili smo se aktivno uključiti u borbu protiv nasilja nad ženama organizacijom besplatnih seminara na kojem će biti obrađene specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija.

Seminaru mogu sudjelovati  sve žene, bez obzira na dob, tjelesnu spremu ili predznanje.

Pozivamo vas na ovaj besplatan tečaj na kojem ćete uz određene tehnike samoobrane, naučiti podići i svoje samopouzdanje te naučeno kasnije i prenijeti na svoje sestre, prijateljice, kolegice, kćeri, majke, sve one koje su odlučile ne biti žrtve nasilja.

S obzirom da smo svjedoci velikog  broja nasilja, te kako bi dali svoj doprinos u sprječavanju takvih situacija, pozivamo vas da se odazovete ovom seminaru.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na mail adresu; [email protected] ili u inbox facebook stranice Kravmaga centra Zadar https://www.facebook.com/ groups/158014714209253/.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...