Provaljeno u trgovinu, brod i prostorije udruge; Ukradena glazbena oprema i novac

U noći s ponedjeljka na utorak, na Obali kralja Tomislava u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u brod u vlasništvu 34-godišnjaka te otuđio glazbenu opremu i dr. ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s ponedjeljka na utorak, u Zemuniku Donjem, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio novac, cigarete i dr. ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, na Obali kralja Tomislava u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije udruge te otuđio glazbenu opremu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...