Vlasta Mišurac nova predsjednica zadarskih Reformista

Narodna stranka – Reformisti na sinoć održanoj Izbornoj skupštini dobila je novo vodstvo u Zadru. Članstvo je za predsjednicu Gradske organizacije izabralo Vlastu Mišurac, a za potpredsjednike Marijanu Pavlović i Kristijana Mandića.

Nova predsjednica istaknula je kako zna da stranku može podići i dovesti na mjesto koje zaslužuje u političkom životu Zadra.

– Želim da budemo prepoznatljivi po dobrim idejama i velikim akcijama kojima ćemo biti ili uz vladajuće ili kao korektiv koji ne mogu ignorirati. Mi smo stranka koja nije vezana uz nikakve ideologije, već za ljude s kojima živimo i njihova znanja, gospodarstvo, projekte i sve ostalo što je potrebno za što bolji i kvalitetniji život u Zadru, kazala je Mišurac.

Istaknula je i kako je do novih izbora tri godine te će kroz to vrijeme kroz Općinsko vijeće i Županijsku skupštinu pokušati progurati nove projekte te ustrajati na tome da se realiziraju i sprovedu u djelo.

Novo vodstvo ima mnoštvo ideja, planova i projekata o čemu će više reći na konferenciji za medije koja će biti održana kroz sljedećih nekoliko dana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...