Koji znakovi imaju dobru seksualnu kemiju?

Često se događa da osoba čije je Sunce u znaku koji dolazi nakon vašeg znaka, primjerice nakon Bika dolaze Blizanci ili nakon Strijelca dolazi Jarac, bude zrelija u vezi, pa s vremenom može preuzeti ulogu učitelja, roditelja, mudrije osobe spremnije na kompromise. Znakovi koji su jedan nasuprot drugom u stanju su odmjeravati snage na svim životnim područjima, a posebno u krevetu!, prenosi Sensa.

Sličniji su nego što misle i kad prepoznaju sve mogućnosti koje im veza pruža, mogućnosti učenja, odgovornosti, sazrijevanja i kompromisa, ljubav će donijeti sklad i neće pri tome umanjiti seksualni naboj. Na duge staze ove veze su izazovne i treba puno raditi da bi se održale. Ima tu raskida i mirenja, no čak i ako veza ne opstane, seksualna kemija uvijek ostaje prisutna.

Dobru seksualnu kemiju imate s:

Ovan: Ribe, Bik i Vaga

Vaga: Djevica, Škorpion i Ovan

Bik:  Blizanci, Ovan i Škorpion

Škorpion: Vaga, Strijelac i Bik

Blizanci: Bik, Rak i Strijelac

Strijelac: Škorpion, Jarac i Blizanci

Rak: Blizanci, Lav i Strijelac

Jarac: Strijelac, Vodenjak i Rak

Lav: Rak, Djevica i Vodenjak

Vodenjak: Jarac, Ribe i Lav

Djevica: Lav, Vaga i Ribe

Ribe: Ovan, Vodenjak i Djevica


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...