Polančec nije došao na suđenje: “Imam obaveza u Starigradu, vlasnik sam hotela Barba”

Bivši potpredsjenik Vlade RH Damir Polančec trebao je danas svjedočiti na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu i šefu mađarskog MOL-a Zsoltu Hernadijuu aferi Ina-MOL.

Od početka godine dobio sam između pet i deset poziva za svjedočenjem u ovom postupku da bi mi svaki put rekli kako se odgađa. Posljednji put su mi rekli da bi trebao svjedočiti 2. srpnja no da najvjerojatnije te rasprave neće biti da bi mi kasnije zakazali novi termin  na koji sam pristao doći – rekao je Damir Polančec za 24 sata.

– Imam ja i svoje planove. Imam pun hotel gostiju i kao i svi u turizmu imam problema s manjkom ljudi. Neki su mi otišli, drugi, koji su mi trebali doći, nisu mogli. Moram raditi sve – rekao je Damir Polančec, vlasnik i direktor hotela ‘Barba’ u Starigrad Paklenici kako nije mogao odgoditi poslovne obaveze.

Dodaje kako se uvijek do sada odazivao na sudske pozive i sada, kad jednom zbog objektivnih razloga nije mogao doći, daje se nalog policiji da ga privede.

– Vrlo rado ću se odazvati svjedočiti kad god bude trebalo – zaključio je Polančec koji bi na sudu trebao svjedočiti 19. rujna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...