dovršena krim istraživanja

30-godišnjak dizao gotovinu s tuđe katice, 16-godišnjaci ukrali i vozili skuter i moped

Ilustrativna fotografija nepovezana s događajem
Tamni način

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za računalnu prijevaru.

Naime, sumnjiči ga se da je u vremenu od početka lipnja do sredine rujna u više navrata neovlašteno koristio bankovne kartice u vlasništvu 56-godišnjaka, kojima je podigao nekoliko tisuća kuna.

Protiv 30-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Računalna prijevara.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnikom u dobi od 16 godina, koje se sumnjiči za više kaznenih djela, krađe i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Tako ih se sumnjiči da su početkom kolovoza u Kukljici otuđili i koristili skuter 56-godišnjeg vlasnika, a da su u vremenu 21. do 23. kolovoza u Preku otuđili moped u vlasništvu 32-godišnjakinje.

Nadalje, sumnjiči ih se da su krajem kolovoza u Preku otuđila dva skutera u vlasništvu 69 i 64-godišnjaka, sa kojih su poskidali i otuđili razne dijelove, a da su sredinom kolovoza u Ugljanu otuđili i koristili moped 63-godišnjeg vlasnika, s kojeg su poskidali dijelove.

Jednog od njih se sumnjiči i da je početkom kolovoza u Kalima, otuđio bicikl u vlasništvu 58-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Prema maloljetnicima je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar