Paleka odgovorio da je kupio rabljeni Rolex s novcima koje je uprihodio radeći u turizmu

Glavna tema gradskih ćakula ovih je dana Rolex prvog čovjeka zadarskog turizma Marija Paleke, vrijedan oko 85 tisuća kuna.

Iz gradskih kavana tema se danas preselila i u dvoranu Gradskog vijeća. Na službenoj sjednici, SDP-ova Irena Dragić sarkastično je upitala gradonačelnika Branka Dukića je li sat možda nagrada Paleki za uspjeh. Pod time je mislila na dug od 724 tisuće kuna koji je ostao iza koncerta Rite Ore, a koji će se podmiriti iz proračuna.

U želji da sazna kada ga je kupio i za koliko novaca, Index je kontaktirao Paleku.

Potvrdio im je kako navedeni skupocjeni Rolexov sat posjeduje. Proizveden je 2010. godine, a kupio ga je 2014. godine kao rabljen. Uz sat postoji i dokumentacija iz koje je vidljivo kada je proizveden, stoji u odgovoru.

Na pitanje na koji način je nabavio taj sat, Mario Paleka je odgovorio: “Platio sam ga višestruko manje od navedenog iz vlastitih sredstava koje sam stekao radeći u turizmu.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...